maandag 13.30 -18.00 uur
dinsdag 09.00 – 18.00 uur
woensdag 09.00 – 18.00 uur
donderdag 09.00 – 18.00 uur
vrijdag 09.00 – 18.00 uur
zaterdag 09.30 – 17.00 uur
zondag gesloten
Route Mariëtte Mode

Herenmode

Welkom op onze herenafdeling! Hier vindt u de nieuwste herenmode.

Op onze herenafdeling vindt u een uitgebreide collectie jeansbroeken, casual cotton broeken en herenpantalons met stretchband. Ook tussenmaten hebben we in ons assortiment.

Ook voor een mooi overhemd met bijpassende pullover, vest of colbert bent u bij ons aan het juiste adres.

Om uw outfit compleet te maken biedt Mariëtte Mode een uitgebreid aanbod aan accessoires, riemen, sjaals, sokken, schoenen, ondermode en nachtmode welke gezien mag worden.


Najaarsmode 2018 

 

Op dit moment hangt de najaarscollectie 2018 en zelfs de wintermode al in de winkel: o.a. Rossini, Hajo, GCM, Marvelis, Brams Paris en Return. Uiteraard hebben we nog veel meer herenmerken.

Laat u verrassen en loop vrijblijvend eens binnen.

Dit seizoen voeren de nieuwste herfstkleuren de boventoon. Van petrol tot donkerblauw.  Daarnaast zien we diverse tinten grijs gecombineerd met felrood en oker. Ook paarse tinten zoals aubergine ontbreken niet in het kleurenpalet.

U vindt een uitgebreide broekencollectie met een goede pasvorm voor ieder figuur. De broeken passen perfect bij onze collectie shirts, colberts, vesten, gilets en truien, die ook onderling mooi te combineren zijn. Dit alles tegen betaalbare prijzen.

Volg ons ook op Facebook!

merken flyer
bekijk flyer