maandag 13:30 – 18:00
dinsdag 09:00 – 18:00
woensdag 09:00 – 18:00
donderdag 09:00 – 18:00
vrijdag 09:00 – 18:00
zaterdag 09:30 – 17:00
zondag gesloten
Route Mariëtte Mode

Herencollectie

Hier is de nieuwe herenmode!

Welkom op onze herenafdeling. Hier vindt u de nieuwste herenmode.

Tropische tinten als geel, rood, blauw, groen rood en koraal worden geneutraliseerd met basiskleuren zand, olijfgroen en wit. We zien op de herenafdeling een diversiteit aan vrolijke overhemden in bloendessins, paisly ruitje en ethnische prints. Perfect te combineren met o.a. bijpassende brioeken in jeans of gekleurde katoenen strechbroeken. En dit alles tegen aantrekkelijke prijzen!

Op onze herenafdeling vindt u een uitgebreide collectie jeansbroeken, casual cotton broeken en herenpantalons met stretch. Ook tussenmaten hebben we in ons assortiment en herenpantalons met volledige elastische band.

Ook voor een mooi overhemd met bijpassende pullover, vest of colbert bent u bij ons aan het juiste adres. Om uw outfit compleet te maken biedt Mariëtte Mode een uitgebreid aanbod aan accessoires, riemen, sjaaltjes, sokken, schoenen, ondermode en nachtmode die beslist gezien mag worden.

Voorjaarsmode 2022 

Op dit moment ligt de voorjaarscollectie 2022 de winkel binnen van o.a. MeanTime, Hajo, GCM, Marvelis, Bram Paris, Return en Crossfield. Uiteraard hebben we nog veel meer herenmerken.

Laat u verrassen en loop vrijblijvend eens binnen.

Volg ons ook op Facebook!

merken flyer
bekijk flyer