maandag 13.30 – 18.00 uur
dinsdag 9.00 – 18.00 uur
woensdag 9.00 – 18.00 uur
donderdag 9.00 – 18.00 uur
vrijdag 9.00 – 20.00 uur
zaterdag 9.30 – 17.00 uur
zondag gesloten
Route Mariëtte Mode

LENTE BIJ MARIETTE MODE

Kom kijken naar onze voorjaarscollectie!

Elk seizoen stellen we zorgvuldig een nieuwe collectie samen in de nieuwste trends en kleuren. Deze is afgestemd op de behoeften van onze klanten, voor zowel dames als heren van elke leeftijd. Elke keer weer verrassen wij u met de mooiste mode en met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We houden de nieuwste trends op het gebied van heren- en damesmode nauwlettend in de gaten. Wij bezoeken regelmatig internationale beurzen om steeds nieuwe items te ontdekken.

Voorjaar 2020 

Nu hangt de voorjaarscollectie en zelfs een deel van de zomercollectie 2020 al in de winkel: o.a. Lebek, Rossini, Enjoy, Yest + Yesta, Mystic Blue, Anna Montana, Hajo, GCM, Meantime, Marvelis, Brams Paris en Return. Uiteraard hebben we nog veel meer merken, zo hebben we onlangs ook Red Button en Dreamstar toegevoegd.

Dit seizoen voeren de nieuwste voorjaarskleuren de boventoon. Dit jaar bieden we een brede waaier aan kleuren, van pastelroze tot cyclaam. En van zachtgeel tot kerriegeel, mint tot papegaai groen en blauwtonen, ook koraalrode tinten mogen niet in het kleurengamma ontbreken.

U vindt verder onze uitgebreide broekencollectie met een uitstekende pasvorm voor elk figuur. De broeken passen perfect bij onze collectie t-shirts, blouses, blazerjasjes, vesten en gilets, die ook onderling mooi te combineren zijn. Dit alles tegen betaalbare prijzen.

Broekencollectie

U vindt een uitgebreide broekencollectie in Cargo Combatbroeken. Nieuw zijn de culotte broeken (wijdvallende broeken met pijpen tot knie of kuithoogte). Verder zijn de fivepockets-broeken en de smal gesneden broeken ook wel met rechte pijp dit seizoen niet meer uit het modebeeld weg te denken. We zien steeds vaker modellen met een hoge taille. Ook pantalons met een elastische tailleband passeren de collectie. Kortom comfort is een belangrijk item. De broeken passen perfect bij onze collectie shirts, vestjes, blazerjasjes en blouses. Dit alles tegen vriendelijke prijzen.

Laat u verrassen en loop vrijblijvend eens binnen.

Volg ons ook op Facebook!

merken flyer
bekijk flyer