maandag 13.30 -18.00 uur
dinsdag 09.00 – 18.00 uur
woensdag 09.00 – 18.00 uur
donderdag 09.00 – 18.00 uur
vrijdag 09.00 – 20.00 uur
zaterdag 09.30 – 17.00 uur
zondag 15/9 13.00 – 17.00 uur
Route Mariëtte Mode

mode interieur 2018

Voorjaar bij Mariëtte Mode!

Elk seizoen stellen we zorgvuldig een nieuwe collectie samen in de nieuwste trends en kleuren. Deze is afgestemd op de behoeften van onze klanten, voor zowel dames als heren van elke leeftijd. Elke keer weer verrassen wij u met de mooiste mode en met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We houden de nieuwste trends op gebied van heren- en damesmode nauwlettend in de gaten. Wij bezoeken regelmatig internationale beurzen om steeds nieuwe items te ontdekken.

Lentemode 2019 

Op dit moment hangt de voorjaarscollectie en zelfs de voorjaarscollectie 2019 al in de winkel: o.a. Lebek, Rossini, Enjoy, Yest + Yesta, Mystic Blue, Anna Montana, Hajo, GCM, Meantime, Marvelis, Brams Paris en Return. Uiteraard hebben we nog veel meer merken, zo hebben we onlangs ook RedPoint en Dreamstar toegevoegd.

Dit seizoen voeren de nieuwste voorjaarskleuren de boventoon. Dit jaar bieden we een brede waaier van geel-oranje naar roze en van olijfgroen tot en met zeeblauw. Daarnaast zien we diverse roodtinten. Ook de gele kleuren en oker tinten ontbreken niet in het kleurenpalet. Daarnaast zijn er de pastels in mint, zachtpaars, roze en botergeel.

U vindt verder onze uitgebreide broekencollectie met een uitstekende pasvorm voor elk figuur. De broeken passen perfect bij onze collectie t-shirts, blouses, blazerjasjes, vesten en gilets, die ook onderling mooi te combineren zijn. Dit alles tegen betaalbare prijzen.

Laat u verrassen en loop vrijblijvend eens binnen.

Volg ons ook op Facebook!

merken flyer
bekijk flyer