maandag 13:30 – 18:00
dinsdag 09:00 – 18:00
woensdag 09:00 – 18:00
donderdag 09:00 – 18:00
vrijdag 09:00 – 18:00
zaterdag 09:30 – 17:00
zondag gesloten
Route Mariëtte Mode

Lente bij Mariëtte Mode!

voorjaarsmode 2022Kom kijken naar onze voorjaarscollectie!

Elk seizoen stellen we zorgvuldig een nieuwe collectie samen in de nieuwste trends en kleuren. Deze is afgestemd op de behoeften van onze klanten, voor zowel dames als heren van elke leeftijd. Elke keer weer verrassen wij u met de mooiste mode en met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We houden de nieuwste trends op het gebied van heren- en damesmode nauwlettend in de gaten. Wij bezoeken regelmatig internationale beurzen om steeds nieuwe items te ontdekken.

De lente van 2022 

Nu al hangen alle voorjaarskleuren in de winkel! We hebben een hele mooie lentecollectie samengesteld uit o.a. Lebek, Rossini, Enjoy, Mystic Blue, Anna Montana, Hajo, GCM, Lady Style, Meantime, Marvelis, Brams Paris en Return. Uiteraard hebben we nog veel meer merken, zo hebben we ook Red Button, Angels en Dreamstar toegevoegd.

Natuur en groen spelen dit voorjaar een belangrijke rol. We zien het thema Green Romance, waarin de tinten mosgroen, grijsgroen en classic green duidelijk aanwezig zijn.

Daarnaast zie je het thema Street/Active: daarin zien we sportitems inclusief logo’s doorstrepen en labels. Het resultaat is stoer en creatief: “street~chic”.
Dit thema kenmerkt zich door gerbuik van Skyblue met orange en geeltinten of classic green met ocean blue schakeringen.

U vindt verder onze uitgebreide broekencollectie met een uitstekende pasvorm voor elk figuur. De broeken passen perfect bij onze collectie shirts, blouses, blazerjasjes, vesten en gilets, die ook onderling mooi te combineren zijn. Dit alles tegen betaalbare prijzen.

Broekencollectie

U vindt een uitgebreide broekencollectie in Cargo Combatbroeken. Verder zijn de fivepockets-broeken en de smal gesneden broeken ook wel met rechte pijp dit seizoen niet meer uit het modebeeld weg te denken. Ook pantalons met een elastische tailleband passeren de collectie. Kortom comfort is een belangrijk item. De broeken passen perfect bij onze collectie shirts, vestjes, blazerjasjes en blouses. Dit alles tegen vriendelijke prijzen.

Laat u verrassen en loop vrijblijvend eens binnen.

Volg ons ook op Facebook!

merken flyer
bekijk flyer