maandag 13:30 – 17:30
dinsdag 09:30 – 17:30
woensdag 09:30 – 17:30
donderdag 09:30 – 17:30
vrijdag 09:30 – 17:30
zaterdag 09:30 – 17:00
zondag gesloten
Route Mariëtte Mode

Volop zomer bij Mariëtte Mode!


Kom nu kijken naar onze zomercollectie

Elk seizoen stellen we zorgvuldig een nieuwe collectie samen in de nieuwste trends en kleuren. Deze is afgestemd op de behoeften van onze klanten, voor zowel dames als heren van elke leeftijd. Elke keer weer verrassen wij u met de mooiste mode en met een goede prijs/kwaliteit verhouding. We houden de nieuwste trends op het gebied van heren- en damesmode nauwlettend in de gaten. Wij bezoeken regelmatig internationale beurzen om steeds nieuwe items te ontdekken.

Het ontluikende voorjaar van 2024

Nu hangt de zomercollectie te stralen in de winkel. De merken van o.a. Lebek, Gerry Weber, Rabe, Rossini, Anna Montana, Zerres Dreamstar, Elvira en Enjoy.
Voor de mannen bieden we merken als Marvelis, Hajo, RB Boston, New Star en Twinlife. Uiteraard hebben we nog veel meer merken!

Dit seizoen voeren de nieuwste voorjaarskleuren de boventoon. We hebben een breed scala aan kleuren. Van aardetinten tot warmbeige. Groentonen zijn sterk vertegenwoordigd, pastel, mint tot intens groen. Rose, pink, lila en paars combinaties zien we . Ook de koraalrode kleuren en blauwtinten van aqua tot electric blauw gaan we meer zien in het straatbeeld.

Broekencollectie

We hebben een uitgebreide broekencollectie. In verschillende modellen van rechte pijpen tot wijd uitlopende pijpen.  De flair pijp is sterk in opkomst in allerlei wijdtes. Ook is veel kleur te bekennen in de broekenmode. Pantalons met een geheel elastische band zijn ook sterk vertegenwoordigd in onze collectie. Ze bieden extra comfort.
De broeken zijn heel makkelijk te combineren tot een leuke voorjaarsoutfit!
Dit alles tegen betaalbare prijzen.
Laat u verrassen en loop vrijblijvend eens binnen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

merken flyer
bekijk flyer